Rasim Avdyli, mërgimtari i cili u bë i njohur në TikTok, ka vazhduar me publikimin e videove të tij, shkruan RepublikaOnline

Ai, se bashku me gruan e tij janë futur live në TikTok me çiftin e njohur.

Loja ishte me denime, dhe çiftit të njohur nuk i eci fati mirë.


Denimet i mori Rasimi, për çka edhe u detyrua të vej make up, por edhe të lahej.

Rasimi është bër shumë i njohur në rrjetet sociale për videot që i publikon me gruan e tij nga Gjermania.

Ajo se fundi është konvertuar në Islam, dhe po shijon jetën me Rasimin./RepublikaOnline

Për më shumë ndiqeni videon:


By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *