Shoferi që hyri në drejtimin e kundërt, në një autostradë të Kinës ku kishte shumë trafik, shkaktoi tollovi derisa e ktheu autobusin nëpër të katër shiritat.Për një kohë të shkurtër, qarkullimi është ndërprerë dhe ka bërë që të krijohen menjëherë kolona të gjata.
Më pas, shoferët e veturave u detyruan të bëjnë kujdes ndaj autobusit që u dilte përpara.Autoritet e rregullimit të trafikut, që i shpërndanë pamjet e ngjarjes që ndodhi para një muaji, kanë thënë se do të ndërmarrin masa ndaj drejtuesit të makinës së transportit publik…


By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *