Disa familje jetojnë në majën e malit. Ato familje kanë edhe një shtëpi rrëzë malit, por duan të qëndrojnë në majë gjatë verës. I gjithë fshati tani është shpërngulur dhe ata morën një shtëpi krejt të re falas. Është ndërtuar një shkollë e re dhe madje një spital i vogël. Të gjithë njerëzit mund të marrin trajnim falas për të mësuar një aftësi të re që u siguron atyre të ardhura, pothuajse të gjithë u shpërngulën sepse cilësia e jetesës është shumë më e mirë tani.

By baba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *