Me datë 09.10.2022, në SPB Shkup, nga spitali i përgjithshëm i qytetit “Shën Naum i Ohrit” është raportuar se me pla gë nga ar ma e zjarrit është sjellë D.N.(29) nga Shkupi.
Më herët në SPB Shkup ishte njoftuar se në sheshin “Sllovenia” janë dëgjuar të shtëna me arm ë zjarri, pas së cilës në vendin e ngjarjes kanë dalë policia, ndërsa në vendin e ngjarjes janë gjetur disa gëzhoja dhe një plu.mb të pa shkrepur.
Policia ka kryer ekspertizë, ndërsa janë marrë masat për zbardhjen e rastit.

By baba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *