Bateristi i njohur si kosovari Mamican në Elazig, i binte daulleve në një dasmë me një pishtar në gojë dhe me kapelën në zjarr.
Bateristi kosovar me nofkën Mamican, i cili bëri emër me dasmat që mori pjesë në Elazig, sërish bëri një punë interesante. Kosovari Mamican, i cili kishte djegur dikë tjetër pishtarin që e hoqi nga goja, ra pa ndjenja nën flakë, duke rënë daulle dhe duke u shtrirë në tokë. Kosovari Mamican, të cilit i ka djegur edhe kapelen, ka vazhduar t’i bie daulleve i ekstazuar. Ato momente janë regjistruar në celularët e tyre nga të pranishmit në dasmë.
Pamjet i keni me posht

Bateristi i njohur si kosovari Mamican në Elazig, i binte daulleve në një dasmë me një pishtar në gojë dhe me kapelën në zjarr.
Bateristi kosovar me nofkën Mamican, i cili bëri emër me dasmat që mori pjesë në Elazig, sërish bëri një punë interesante. Kosovari Mamican, i cili kishte djegur dikë tjetër pishtarin që e hoqi nga goja, ra pa ndjenja nën flakë, duke rënë daulle dhe duke u shtrirë në tokë. Kosovari Mamican, të cilit i ka djegur edhe kapelen, ka vazhduar t’i bie daulleve i ekstazuar. Ato momente janë regjistruar në celularët e tyre nga të pranishmit në dasmë.
Pamjet i keni me posht


By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *