Plaka 120 vjecare nga Turqia tregon per jeten e saj, edhe pse pleqeria e saj ka aritur disa vite te shumta ajo nuk ndalon dhe nuk ka nevoj per ndonje person te kujdeset per te, ajo i ben gjithcka vetem.

By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *