Kjo eshte “Bujaria saudite” shfaqet në një video të një të riu i cili u hodh mbi një makinë për të paguar faturën, pasi qe shoku i tij deshti qe ta paguaj faturen, ai nuk e lejoi dhe hidhet mbi makin.

By baba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *