Pershendetje, jam nje femer 44 vjecare e pamartuar,jetoj ne Gjermani dhe deshiroj te njoftoj nje person per lidhje martesore qe jeton ne Gjermani me prejardhje nga Maqedonija ose Kosova nga mosha 44-51 vjec! Per me shum flasim ne privat. P.S Ju lutem mos paragjykoni fatin e gjithsecilit


By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *