Ne kete video qe do te shini me posht shpjegon nje pamje emocionale se si kta njerez per here te pare shikojn ngjyrat, permes ketyre syzave qe ju mundesojn nje shikim me ngjyra pasi ata nje pjes te jetes se tyre kaluan duke para vetem bardh e zi.Nuk jemi mirënjohës për mirësitë qe naj dha Zoti ku shpesh her nuk ja dim vlerat, falendero Zotin dhe thuaj Elhamdulilah per gjith keto mirsi qe i kemi.


By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *