Është jashtëzakonisht emocionuese për një çift të dëgjojë se do të ketë një fëmijë. Kështu është ndjerë pikërisht çifti çek Alexandra dhe Antonin Kinova. Aleksandra ishte 23 vjeçe dhe nuk ishte shumë e shqetësuar për të lindur një fëmijë, pasi ajo kishte lindur tashmë dhe e dinte se si do të ishte lindja dhe shtatzënia. Ajo mendoi se lindja e fëmijës së saj të dytë do të ishte jashtëzakonisht e rehatshme. Por kishte diçka që ai nuk e mori parasysh. Kur shkoi te mjeku mbeti i shokuar pas asaj që mësoi. Ajo do të lindte, gjë e rrallë në histori, qoftë edhe një herë në 500 vjet.
Ju keni parë videot tona për foshnjat më të vogla të lindura në botë dhe foshnjat më të mëdha në botë më parë. Sot ajo mendoi se do të kishte binjakë, por pati një lindje që tronditi mjekët që do të ndodhë çdo 500 vjet Në videon tonë, do të shikoni historinë e lindjes rekorde të Alexandra Kinova, e cila tronditi mjekët dhe shihej një herë në çdo 500 vite në histori.


By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *