Shikone këtë flliqsiren kishe po sheron keta gra pasi ishin te sulmuara nga xhinet Zoti e denoft Bio Mulaku keni kujdes mos jepni 400 euro per asgje dhe mund te hyni ne haram #shperndaje ta shohin ma shum veta mos te shkojn te ky shejtan.


By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *