Nje nder pamjet me te rralla te Presidentit Erdogan Momenti kur bie nga kali dhe han shqelma fytyres , kjo ka ndodhur vite me par por esht ber virale ne rrjetet sociale pasi qe kjo video eshte harruar disa vite me radh, shiko pamjet me posht

Nje nder pamjet me te rralla te Presidentit Erdogan Momenti kur bie nga kali dhe han shqelma fytyres , kjo ka ndodhur vite me par por esht ber virale ne rrjetet sociale pasi qe kjo video eshte harruar disa vite me radh, shiko pamjet me posht


By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *