Po vazhdon në Youtube, “I’ts my home”, shou real i cili nuk mund të shihet na televizion për shkka të penalizimit nga KPM.

Ndonëse vetëm në këtë platformë, “I’ts my home” është thuajse kudo dhe po përflitet mjaftë në rrjete sociale.

Disa deklarara, debate e sherre të krijuara kanë bërë mjaftë zhurmë, shkruan “Kosovarja”.


By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *