Një burrë i shpallur i vd ekur është ngritur papritmas.Ky plak nga Azamgarh në shtetin verior të Indisë,u shpall i v dekur dhe u morën masa për ritet e tij të fundit. Por pak përpara djegies së tij, burri filloi të fliste dhe madje kërkoi ushqim nga pirja e tij e varrimit duke tronditur të gjithë të pranishmit.
Ju mund ta shihni këtë burrë duke ngrënë një banane ndërsa ishte shtrirë në dru të grumbulluar për djegien e trupit të tij. Edhe mjekët që e shpallën të vd ekur janë të shokuar dhe e quajnë një mrekulli.


By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *