Njerëzit pretendojnë se Kina në fakt ka nisur eksperimentin e saj të fundit në qiell.

Një video e një rruzulli të ndezur që ngrihet në qiell mbi det po bëhet virale në mediat sociale me pretendimin se videoja është e Kinës që lëshon diellin e saj artificial. Në një klip viral prej 30 sekondash, një top i ngjashëm me diellin shihet duke dalë nga toka dhe më pas shihet në qiell. Njerëzit e mbledhur në plazh mund të shihen duke bërtitur në një gjuhë të panjohur ndërsa regjistrojnë rruzullin e ndezur kur del nga njëra anë. Per me teper ndiqeni videon me posht


By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *