Flori Beqiraj i dyshuari për sulmin s*ksuaI ndaj Mrika Nikqit i ka fshirë të gjitha postimet nga profili i tij në Facebook.

Ky veprim erdhi pasi u zbulua identiteti i tij nga mediat.

Beqirajt tashmë i është caktuar masa e paraburgimit për 48 orë, pas ngjarjes që ndodhi me datë 27 të këtij muaji.

Por, kush është Flori Beqiraj?

I dyshuari që sulmoi s*ksuaIisht alpinisten, studimet i kreu në Universitetin Publik të komunës së Pejës “Haxhi Zeka”.Drejtimi në të cilin përfundoi studimet ishte “Kontabilitet dhe Financa”.

Më pas, i dyshuari për sulmin s*ksuaI u punësua si zyrtar në kompaninë e sigurimeve “Eurosig” poashtu në Pejë.

By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *