Artani, djali i humoristit tanimë te ndjerë, Rasim Thaqi – Cima, ka bërë një ndryshim drastik sa i përket pamjes fizike, shkruan RepublikaOnline

Ai e ka synim që ti ngjaj sa më shumë babait të tij të ndjerë, “Cimës”.

Në emisionin “Libero”, me Resul Sinanin, ai ka rrëfyer edhe për reagimet e njerëzve kur e shohin me pamjen e re.

Ndërsa motra e Artanit, Adelina Thaqi, ka rrëfyer se Artani i përngjan në cdo aspekt babait, si për nga pamja fizike ashtu edhe natyra e tij si person.

Artani, së bashku me djalin e aktorit të ndjerë “Leci”, dhe djalin e “Qumilit”, po vazhdojn të krijojn projektet e tyre, duke vazhduar traditen që i lanë pas baballarët e tyre.

Rasim Thaqi, vd iq në vitin 2021 pasi u prek nga c oronavirusi.