Trëndafili është shkurre zbukuruese deri në dy metra e lartë, me gjemba të gjatë, me lule të mëdha fletë-fletë, të bukura, të mbledhura, me erë të këndshme e në ngjyrë të bardhë, të kuqe, të verdhë etj.

Lulja që më shpesh i dhurohet njerëzve definitivisht është trëndafili. Bima e ka origjinen nga Azia, ku është rritur para mijëra viteve dhe civilizimet e konsideruan si akti i Zotit. Tani, trëndafili konsiderohet si imazh i bukurisë dhe dashurisë, dhe rëndësia e saktë varet nga ngjyra e saj.

Me ndihmën e këtij triku gjenial, ju do të bëni që trëndafilat të rriten më shpejt dhe të kënaqeni me ta për më gjatë.

E gjitha çfarë ju duhet për këtë procedurë janë këto:
Trëndafila të prerë
Patate
Shishe plastike
Një tas për lule

Dhe më pas udhëzimet i shihni në video:

By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *