Video e radhes ka nje pamje te cmendur te disa dasmoreve, ku sipas tradites se tyre esht te gjuash me arm cmendurisht pa menduar fare, Me sa kemi informacione ne keta tradita kryhen shum vrasje gjat manifestimit te cmendur te dasmoreve, te cilet bejn gara se cili person mund te gjuaj tmershem dhe cmendurisht, per me teper ndiqeni videot

By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *