Në rrjetet sociale është shpërndarë një video qesharake e një dasme në Shirokom Brijeg të Bosnës dhe Hercegovinës. Në video shihet se si dhëndri po vraponte pas turmes së veturave bashkë me të ftuarit në dasmën e tij, trnasmeton gazetametro.net.

“Ajo ndjenjë kur e harron dhëndrrin, ndërsa mysafirët u nisën…”, shkruante mbi videon e publikuar. Për fat të mirë në fund, dhëndri arrin tek vetura me të cilën ka pasur ta marr nusen dhe gjithçka përfundon mirë, pra një fund të lumtur su në telenovela.

By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *