Per tu tallur dhe per klikime ne internet fut doren ne kopshtin e luanit duke menduar se mund te argetohet me nje kafsh te eger, por ne momentin qe fut doren Luani e kafshon dhe ngjarja perfundon me fatkeqsi, shikoni pamjet me posht

Per tu tallur dhe per klikime ne internet fut doren ne kopshtin e luanit duke menduar se mund te argetohet me nje kafsh te eger, por ne momentin qe fut doren Luani e kafshon dhe ngjarja perfundon me fatkeqsi, shikoni pamjet me posht

By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *