Ndoshta keni menduar se është një mafioz qe i ka krijuar paratë ne mënyre jo të ndershme, por e vërteta është ndryshe.

Prince Vali Corleone që kohë më parë deshi t’i largojë familjarët nga shtëpia, pasurinë e ka falë tyre…

Familja e tij e ka prejardhjen nga fshati Llashticë nga komuna e Gjilanit, dhe kanë rreth 50 vjet që jetojnë në Gjilan.

Jetën luksoze e bën falë biznesit familjar dhe është i mbrojtur nga rojat private.

Princ Vali Corleone më herët u raportua se ka pasur probleme edhe me drejtësinë italiane.

Ai pati thënë se po ndiqet nga shërbimi sekret italiane pasi që dyshohet se Princi është në krye të një m afie globale.

I ashtu quajturi Prince Valentino Corleone, kohëve të fundit ka filluar të merret edhe me TikTok.

Ai në videot live në këtë rrjet social, shfaq jetën e tij luksoze, ku disa herë u shfaq edhe duke numruar qindra mijëra para, ndërsa për shumë pak ditë ka grumbulluar rreth 150 mijë ndjekës.

Emri i tij i vërtetë është Valdrin Sylejmani.

By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *