Mirdita ju lus te mbetem anonime edhe ju lutem ma postone se jon ne gjendje shum te keqe edhe te fshtir.Jeta ime esht katastrof qysh kur jem kan fmi kom vujt prindrit me kan vdek kemi mbet un dhe dy motrat edhe nje vella I vogel tjert ishin te martum na kan nda na kan lan vet veq ne tri motrat edhe vellavi me I vogel vet skishim as qysh te mb. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *