Rasim Avdyli i pregadit shacit te tij nje dark dhe ju mund ta shikoni videon ketu mund te jepni mendimin tuaj per te.

Rasimi eshte bere i njohur me shacin e tij qe e dojn njerzit shume sidomos ne Mitrovice.

Rasim Avdyli i pregadit shacit te tij nje dark dhe ju mund ta shikoni videon ketu mund te jepni mendimin tuaj per te.

Rasimi eshte bere i njohur me shacin e tij qe e dojn njerzit shume sidomos ne Mitrovice.


By 5bfjx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *