Një aks ident i rëndë trafiku ka ndodhur para pak momenteve në Llukarë të Prishtinës.

Lexuesit e IndeksOnline kanë dërguar pamje nga ky ak sident ku dyshohet të ketë edhe vi ktima.

Vetura e llojit “BMW’ shihet teksa është përplasur në një shtyllë betoni.

Policia e Kosovës ka dalë në vendin e ngjarjes dhe po merret me rastin.